21 maj 2013

7 sista minuten tips för alla som tar studenten eller skall på bal



Nu när det är studenttider och baltider. 
Vad passar då inte bättre än att ge er några tips om hur man kan klara hela kvällen. 
Här kommer 7 små tips 


En bra grund

En välgjord grund är nyckeln till en fin sminkning. Börja gärna dagen med en mild skrubb för ansiktet. Följ upp med en återfuktande hudkräm.

Primer perfektion

En primer gör att sminket sitter ända in på småtimmarna. Testa  Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer från Studio Secrets, 179 kr. Applicera ett tunt lager av primern i hela ansiktet.

Skir täckning

Använd en tunn foundation i hela ansiktet, en concealer bara där det behövs. Tänk på att använda produkter utan SPF och ljusreflekterande partiklar om du vill slippa se vit ut på foton.

Framhäv ögonen

Börja med att lägga en beige skimmrande skugga över hela ögonlocket. Applicera sedan en svart (alt. grå) kajal runt hela ögat. Tänk på att sluta där fransarna tar slut under ögat. Sudda försiktigt kajalen för att få mjuka linjer. Avsluta med en vit kajal på slemhinnan för att öppna upp ögat.

Fransar i massor

Ett par snygga lösfransar är ett måste tycker jag! Testa Ardell’s 105 eller 110. Kom ihåg att måla en eyeliner över kanten på lösfransarna för att dölja själva fästet.

Kladdfria läppar

Ska du ha håret nersläppt eller med slingor runt ansiktet? Skippa läppglanset och välj istället ett läppstift i liknande färg för att slippa hår som fastnar på läpparna.

Glöd som solen

Sno kändisarnas hemlighet, använd ett skimmerpuder över hela kroppen för att få ett snyggt glow.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar