30 maj 2013

Enkla frisyrer




Baler och studenter närmar sig och det är inte alla som har råd och tid att gå till en frisör för att fixa sin frisyr. En balfrisyr behöver inte vara så avancerad, det behöver inte vara höga och lockiga uppsättningar med pärlor och blommor i håret. Jag tycker att de för fixade inte alltid är snyggast, jag gillar de enklaste och lite slarviga frisyrerna.



En stram donutfrisyr är fint och väldigt lätt. Vill man göra den lite mer spektakulär så kan man dra en lösfläta runt om och dölja snodden och de överblivna håret, eller göra en inbakad fläta i nacken eller upptill innan man drar håret genom donuten.



Vågigt, fixas lätt med en plattång eller locktång. Dra sedan bara några slingor från de främre håret och fäst baktill med någon fin klämma, eller lägg bara ett sånt här fint tunt band med blommor på uppe på huvudet. Du kan även baka in luggen i en fin fläta, det ser väldigt somrigt ut. 



Flätor, flätor, flätor är så hett just nu så gör en väldigt enkel frisyr och add some braids, enkelt, snabbt och snyggt! 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar