29 maj 2013

Styla ditt hår med rätt produkter


Matt eller glansigt, vått eller torrt. Välj rätt stylingprodukter för önskat resultat. Ger er några tips på bra stylingprodukter. Det finns som sagt en hel uppsjö med massor av olika produkter. Men jag ger er bara några. Hoppas att du hittar någon favorit. 





Spray: en hårspray fixerar din frisyr till ett hållbart resultat. Sprayer finns i en mängd olika styrkor. Läs på förpackningen för att hitta rätt styrka för din frisyr. 
En bra spray är Lee Stafford Hold Tight Hair Spray är en hårspray som håller ditt hår på plats. Hold Tight Spray gör precis som namnet säger och mer där till. Den ger inte den stelhet som du vanligtvis får med en vanlig hårspray.  Användning:Spraya så mycket som önskas och behövs. Akta ögonen.
Den är billig och bra. Den kostar endast 79:-.
 Klicka här för att komma direkt till sidan





Mousse: forma lockarna eller föna en rak frisyr – mousse ger dig stadga och ett formbart hår. Applicera mousse i fuktigt hår och föna sedan önskad frisyr. Fixera resultatet med en hårspray för att få en hållbar frisyr. Applicera inte mousse i vått hår och låt det självtorka, det gör håret stelt och det ser onaturligt ut.  

Här har jag valt samma märke främst för att det är en bra och billigt märke. Det är en  flexibel mousse som du använder en gång om du vill ha lagom volym. Du kan använda den en andra gång för att öka volymen till det dubbla.

För att komma direkt till produkten klicka här. Denna kostar också 79:-.





Vax: en mångsidig produkt för extrema frisyrer där endast fantasin sätter gränserna. Ett allmänt tips är att använda vax och cremer sparsamt. De är väldigt dryga och det är alltid lättare att lägga till mer än att ta bort överflöd. Här finns det en uppsjö av märken och olika textur att välja bland ; bibervax, matt, halvmatt, halvglans...
Här har jag valt ett vax ifrån Björn Axén. Denna kostar 130:- För att komma till produkten klicka här.







Gelé: perfekt för att forma vått och torrt hår. Fördela hårgelén mellan fingertopparna och fördela i håret. Gelé ger en ganska våt look och passar bra till exempelvis bakåtslickat hår.

Här har jag valt en hårgelé från XL Hairgel. Tycker att den är riktigt bra produkt. För att komma direkt till gelen så klickar du här.
Den kostar bara 99:-






 Silkesdroppar: smörj in slitna toppar med silkesdroppar för att återfukta och ge håret mer liv. Fördela även i längderna för att ge glans och lyster.

Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett.  Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten.
Hur används den? Gnugga en liten mängd mellan handflatorna och fördela jämnt i rent handdukstorkat/fuktigt hår. Föna och styla.
Även utmärkt på torrt hår och före användning av plattång.

Den är lite dyrare men om du skall ha en bra produkt. Den kostar 229 :- För att komma till produkten klicka här. 










Saltvattenspray: föreställ dig att du doppat håret i saltvatten och låtit det självtorka. Precis den känslan ger saltvattenspray som används för att få struktur i håret. Passar bra till uppsättningar för att slippa glatta hårstrån.  


Ocean Mist 303 är en saltvattenspray med lagom strävhet, som ger en matt, torr finish med en "otvättad dagen-efter"-känsla. Fönvätska som ger medium till fast stadga. Användning: Spraya på fuktigt hår eller enbart blåstorka håret. Passar även direkt i torrt hår.  Tips från frisören: Perfekt att lägga håret i för krispigt resultat, utmärkt även med locktång (OBS! ej värmeskyddande produkt!).

Motverkar "flygigt" hår och ger bra stadga, lätt att tvätta ur.  Kan med fördel kombineras med tex Spray Wax eller Paste 333. Applicera Ocean Mist i fuktigt hår, föntorka och jobba sedan in Paste 333 i håret. Resultatet blir mycket hår-känsla med skön luftighet och rörelse i håret.  Hårtyp: Speciellt bra för tunna, glatta hår, men passar alla hårtyper.

Doft: Fräsch, frisk doft

Denna produkten kostar 159:- och du hittar den här.




Torrschampo: perfekt om du inte hinner tvätta håret – ger känslan av ett nytvättat hår på minuter genom att det suger upp fettet ur håret. Ett måste i badrumsskåpet!

Lee Stafford Dry Shampoo Original är ett unikt torrschampo som tar bort fett i hårbotten. Framtaget för att öka livslängden på stylat hår. Du behöver inte tvätta och styla om håret så ofta. Lee Stafford Dry Shampoo Original återupplivar och fräschar upp håret mellan tvättar samt ger en svag färg.  
Användning:
Spraya från omkring 16 cm avstånd på området kring hårrötterna som behöver fräschas upp. Gnugga sedan energiskt bort pulvret från hårbotten med fingrarna.

Denna valde jag för att den är billig och bra kostar endast 79:-
Du hittar den här






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar